FLORIAN KÁVÉZÓ BERENDEZÉS – BÁRPULT – VENDÉGTÉR

A Florian CAFE-t Pesterzsébet városközpontban alakítottuk ki. A bárpult és a hátfal laminált bútorlap különböző színeinek megfelelő kombinációja. A pulton helyet kapott egy süteményes vitrin, valamint egy bükkrács, mely a friss péksütemény tálalására szolgál. A bárpult vízálló munkalapja alatt kap helyet a sörcsap sörhűtője, illetve az üdítők hűtésére szolgáló hűtőszekrények.

A hátfalon helyet kapott a mosogató és a kézmosó medence mellett a mosogatógép, valamint a kávégép alatt a rozsdamentes zaccfiók. A kávézó berendezés szerves része a dekorációs és funkcionális szerepel betöltő hátfalpult, melynek színe a kávét biztosító Julius Meinl színe. A hátfal szekrény felső részén három, felnyíló üvegajtós elem került, mely értékes tárolófelületeket takar.

A vendégtér bútorainak jelentős részét szintén mi szállítottuk. Az kávézó asztal lapjai a bárpult hátfalszekrényével harmonizálnak. A kárpitozott pad, fotel és kanapé egyedi gyártású ülőbútor, mely szervesen illeszkedik a tervező által megálmodott térbe.